Mobilā versija
-2.4°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
9. janvāris, 2012
Drukāt

Aicina uz semināru par sieriem

Foto-Flickr/ubercultureFoto-Flickr/uberculture

Biedrība “Siera klubs” jau devīto gadu “RIMAN” mācību centrā (Patversmes ielā 30, Rīgā) pavāriem, viesu māju saimniecēm, profesionālo vidusskolu skolotājiem un citiem interesentiem ir organizējusi seminārus. Temati – interesanti, saistoši, vajadzīgi, bet vienmēr pamatā par sieru un citiem piena produktiem. Arī šogad piedāvājam uzzināt ko jaunu un nepieciešamu!


 

2012. gada 26. janvārī, 23. februārī un 29. martā no plkst. 10.00 līdz 16.00 semināru cikls Uzturs – veselība, skaistums, harmonija


Temati: 


• Uzturs – dzīvības spēks.


• Ēdiena gatavošanas kultūra un darba organizācija.


• Ēdiena noformēšana un pasniegšana.


• Vīna saderība ar ēdienu.


• Produktu sešas garšas un pieci prāti, tos gatavojot.


• Ēdiens – ar mīlestību.


Lektori:


Lolita Neimane, Aina Poiša, Solvita Meļņikova, Solvita Zaharova.



Paraugēdienus gatavos restorāna “SELAVIE” šefpavārs Uldis Krebs (siers un jūras veltes), restorāna “Bar Grill 36 Line” šefpavārs Lauris Aleksejevs (siers un karstie salāti) un restorāna “DESIDERATA” šefpavārs Māris Astičs (siers un krokodila, ķengura un baložu gaļa).


Pārsteigums!


• Katra semināra ieskaņā – brokastis Ēģiptes valdnieces Kleopatras, Krievijas ķeizarienes Katrīnas II un aktrises Sofijas Lorēnas gaumē. 


• Sieru un vīnu degustācija.


Pieteikties līdz 2012. gada 17. janvārim, sūtot iesniegumu pa e-pastu sieraklubs@inbox.lv vai 


pa faksu 67761010.


Sīkāka informācija pa tālruni 29487375.


Semināra dalībnieki saņems sertifikātus.


Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+