Mobilā versija
+8.4°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
5. aprīlis, 2012
Drukāt

Alkoholiskais kokteilis “Benediktīns XIII”

kokciks_2538

Sastāvdaļas.  120 ml ābolu sulas,  30 ml ķiršu liķiera, 20 ml liķiera Benediktīns, 20 ml Monin laima sīrupa, 1 kanēļa standziņa, 3 – 4 mandeles, augļi (āboli, bumbieri).

 

Kā gatavot?

Sulu, liķierus, sīrupu, kanēļa standziņu un mandeles karsē uz lēnas uguns. Lej stikla krūzē, kurā ievietoti sagriezti augļi.

 

Gatavoja restorāna “Bbārs” bārmenis Andris Reizenbergs.

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+