Foto-cookorama.net

Ananasu smalkmaizītes 0

Sastāvdaļas – 0,5 kg kārtainās mīklas, bundža konservētu ananasu, 0,5 glāzes pūdercukura, malts kanēlis, sviests.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Krimināls
VIDEO. “Bēdz prom!” Kārsavā iereibusi kompānija bēg no policijas un smejas par vadītāja nonākšanu policijas rokās 43
VIDEO. Kāpēc gurķus tin plēvē? Atbilde tevi pārsteigs
Krievija uzbrūk Ukrainai ar “brīnumieroci”. Ar to varētu tikt galā tikai F-16 144
Lasīt citas ziņas

Kārtaino mīklu atlaidina, uz nokaisītas ar miltiem darba virsmas mīklu izrullē 4 mm biezumā. Mīklu sagriež plānās, garās strēmelēs.

Konservētos ananasus izņem no bundžas, kārtīgi nosusina. Ananasus nokaisa ar maltu kanēli no abām pusēm (pēc vēlmes).

CITI ŠOBRĪD LASA

Ar kārtainās mīklas strēmeli aptin ananasu, izverot mīklu caur ananasa ripiņas caurumam.

Ananasa vidū ieliek mīklas pikucīti, lai caurums būtu pilnībā aiztaisīts.

Uz cepešpannas liek cepamo papīru, iesmērē to ar sviestu, virsū kārto satītās ananasa ripiņas.

Cep 170 grādu karstumā 20 minūtes.

Gatavus atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru.

Labu apetīti!