Foto-vk.com

Apceptas garneles – garda uzkoda 0

Sastāvdaļas – 500–600 g garneļu, citrona sula, olīveļļa, ziedu medus, 3–4 ķiploka daiviņas, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
“Meita raudāja, zvanīja, nesaprotot, kur atrodas!” Šoferis Ogrē vienaldzīgi izsēdina 10 gadus vecu meitenīti nepareizā pieturā 84
Lasīt citas ziņas

Vēlams gatavošanā izmantot teflona pannu, lai nepiedegtu!

Pannā uzkarsē olīveļļu un 4–5 ēdamkarotes citrona sulas, pēc tam izspiež ķiploka daiviņas un mazliet visu uzkarsē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno 3–4 tējkarotes medus, visu samaisa, uzkarsē un pasāla.

Atkausētas garneles papīra dvielī noslauka, lai būtu sausas, un liek pannā.

Žigli apcep līdz brūnganai miziņai un šķidruma iztvaikošanai.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.