Mobilā versija
-2.2°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
27. septembris, 2014
Drukāt

Apelsīnu mafini

Foto-recepti.kzFoto-recepti.kz

Sastāvdaļas – 1-2 apelsīni, 2 olas, 150 g cukura, 100 g sviesta, 200 g miltu, 1,5 tējkarotes cepamā pulvera, vanilīns pēc garšas.

Pagatavošana.

Izkausēt sviestu, ļaut tam atdzist.

Olas ar cukuru sakult kārtīgās putās, pievienot miltus, cepamo pulveri un vanilīnu.

Apelsīnam norīvēt miziņu, izspiest sulu un to visu pievienot mīklai. Samaisīt. Pievienot izkausēto sviestu un visu kārtīgi samaisīt.

Ja cepšanai tiks izmantotas metāliskas formiņas, tās iepriekš jāiesmērē ar sviestu vai margarīnu. Ja izmantosiet silikona formiņas, viegli iesmērējiet tās ar augu eļļu.

Likt mīklu formiņās, aizpildot 3/4. Cept cepeškrāsnī 180 – 200 grādu karstumā apmēram 20 minūtes.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+