Foto – Shutterstock

Apelsīnu-medus konfekte 0

Medus ieņem īpašu vietu Latvijas kultūrā un vēsturē – medus ir kā gardums, kā ārstniecības līdzeklis pret daudzām un dažādām kaitēm un slimībām. Tieši tāpēc, lai vasarā visi būtu skaisti, veseli un ar pilnu vēderu, restorāns “Tex-Mex Republic” piedāvā gan kārtīgus grila ēdienus, gan saldus našķus ar medu.

Reklāma
Reklāma
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
TV24
Šoreiz “šefs” ir pielaidis kolosālu kļūdu. Vai Krievijas elite patiesībā gaida Putina nāvi? 41
RAKSTA REDAKTORS
“Šorīt viņi tur stāvēja vairāk nekā pusstundu, diskusijas bija skaļos toņos” – jautājam instruktoram, kuram no šoferiem šādā situācijā ir priekšroka 3
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Medu, cukuru, sviestu un apelsīna miziņu uzsilda katliņā, kam pievieno saldo krējumu un iemaisa mandeļu šķēlītes vai riekstus. Iegūto masu saliek veidnē un atstāj uz nakti, lai tā sacietētu. Masu griež gabaliņos un noglazē siltā baltajā šokolādē. Pirms pasniegšanas glazūrai ļauj sastingt un pasniedz.

Nepieciešams
Medus
Cukurs
Sviests
Apelsīns
Saldais krējums
Mandeļu vai riekstu šķēlītes
Baltā šokolāde