Mobilā versija
Brīdinājums -2.3°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
2. oktobris, 2014
Drukāt

Aprikožu tortīte ar sausiņu pamatni. Recepte bez cepšanas

aprikozutorte

Sarežģītība – supervienkārši
Pagatavošanas laiks – 20 minūtes

Nepieciešams

800 g aprikožu
200 g sausiņu
1 paciņa saldkrējuma sviesta
300 g cukura
1 ola
0,5 tējkarotes vaniļas

Pagatavošana

1. Sviestu sakuļ ar 150 gramiem cukura. Sausiņus samaļ un pievieno masai. Pieber vaniļi, pieliek olu.

2. Liek masu izņemamā formiņā, kas samitrināta ar ūdeni, un novieto ledusskapī.

3. No aprikozēm un atlikušā cukura pagatavo biezeni. Biezeni biezā kārtā liek uz sausiņu masas un ievieto ledusskapī uz 3 stundām.

4. Pasniedzot torti rotā ar aprikožu šķēlītēm un pūdercukuru.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+