Mobilā versija
+17.7°C
Liene, Liena, Helēna, Elena, Ellena
Piektdiena, 18. augusts, 2017
3. jūlijs, 2014
Drukāt

‘’Apskurbušās’’ zemenes. Gardums ar zemenēm un rumu

zemene12

Nepieciešams: 500 g zemeņu, 1 citrona sula, 3 ēdamkarotes ruma, 5 ēdamkarotes cukura, ½ glāzes saldā krējuma, 1 ēdamkarote sakapātu riekstu, nedaudz zaļo vīnogu.

Dažas skaistākās zemenes atliek, pārējās sagriež, pievieno citrona sulu, cukuru un karsē, līdz cukurs izkusis, tad iegūto biezeni izberž caur sietu un noliek atdzesēt. Pēc tam pievieno rumu, lej traukos. Trauka vidū liek atliktās zemenes un dažas vīnogas. Rotā ar saputotu krējumu, pārkaisa
ar riekstiem.

 

Recepte no Valdas Laugales grāmatas “Zemenes”

Pievienot komentāru

"Oligarhu sarunas": KNAB deputātiem neļauj kopēt lietas. Prokurori atbild - paši vainīgi! (9)"Oligarhu lietas" parlamentārā izmeklēšanas komisija turpina skaidrot, vai krimināllietas izbeigšana bijusi pamatota. Vakardienas sēdē uzzinājām, ka deputāti nonākuši grūtībās, jo KNAB neļauj kopēt un nest līdzi divus svarīgus lēmumus, kas pievienoti krimināllietā.
Valsts apmaksāto studiju vietu sadale tradīciju varā (1)Darba tirgus prognozes valsts apmaksāto studiju vietu sadali ietekmē tikai daļēji
Draugiem Facebook Twitter Google+