Mobilā versija
-3.6°C
Tenis, Dravis
Otrdiena, 17. janvāris, 2017
8. februāris, 2016
Drukāt

Ar alkšņa dūmu garšu

PL06-2016-700

Ne viens vien ir pārliecinājies, ka mājās kūpinātai gaļai piemīt lieliska smarža un garša.  Lai tiktu pie garduma, kas atšķiras no veikalā nopērkamā, kāds mēģina pats nokūpināt cauraudzīti vai šķiņķi, bet ar gaļas pārstrādi nelielā apjomā lielākoties nodarbojas mājražotāji. Lai uzzinātu, kā sokas gaļas kūpinātājiem, un izdibinātu kādu recepti, devāmies uz Ventspils novada Vārves pagasta “Irbītēm”, kur jau vairākus gadus ar šo rūpalu nodarbojas RAULS OSTVALDS ar ģimeni. Lai gan gaļu sāla un kūpina tāpat kā vienmēr, produkta kvalitāti ietekmē vairāki faktori, piemēram, spēcīgs vējš vai bezvējš (tad nav vilkmes), lietus, Mēness fāze.

Plašāk – “Praktiskā Latvieša” šodienas numurā.

Pievienot komentāru

Eksperti: Kūdras ieguves biznesam noteikts ļoti strikts darbības rāmisLai Latvijā sāktu kūdras licencētu ieguvi, uzņēmējiem jārēķinās ar stingru normatīvo aktu regulējumu, kas paredz izvērtēt visus iespējamos riskus un ietekmes.
Mājsaimniecības neizmanto iespējas samazināt elektrības rēķinus un maksā vairāk (16)Elektrību tērējam vairāk, mājsaimniecības aizvien neizmanto iespējas samazināt rēķinus
Pasaulē
Draugiem Facebook Twitter Google+