Mobilā versija
+3.8°C
Zane, Zuzanna
Svētdiena, 19. februāris, 2017
8. februāris, 2016
Drukāt

Ar alkšņa dūmu garšu

PL06-2016-700

Ne viens vien ir pārliecinājies, ka mājās kūpinātai gaļai piemīt lieliska smarža un garša.  Lai tiktu pie garduma, kas atšķiras no veikalā nopērkamā, kāds mēģina pats nokūpināt cauraudzīti vai šķiņķi, bet ar gaļas pārstrādi nelielā apjomā lielākoties nodarbojas mājražotāji. Lai uzzinātu, kā sokas gaļas kūpinātājiem, un izdibinātu kādu recepti, devāmies uz Ventspils novada Vārves pagasta “Irbītēm”, kur jau vairākus gadus ar šo rūpalu nodarbojas RAULS OSTVALDS ar ģimeni. Lai gan gaļu sāla un kūpina tāpat kā vienmēr, produkta kvalitāti ietekmē vairāki faktori, piemēram, spēcīgs vējš vai bezvējš (tad nav vilkmes), lietus, Mēness fāze.

Plašāk – “Praktiskā Latvieša” šodienas numurā.

Pievienot komentāru

Rīgā restaurēta baznīca, muzeji un tapis Saieta namsRaiņa dzīvokli atjauno pēc fotoattēliem un filmētiem materiāliem
Lauksaimniekiem valsts subsīdijās šogad būs pieejami 8,7 miljoni eiroLauksaimniekiem valsts budžeta programmā "Valsts atbalsts lauksaimniecībai un lauku attīstībai" šogad būs pieejami 8 723 490 eiro, paredz noteikumi "Par valsts atbalstu lauksaimniecībai", kurus plānots skatīt nākamajā valdības sēdē 21. februārī.
Dabasgāzes tirgu atvērs pēc diviem mēnešiem. Ar ko jārēķinās patērētājiem? (13)Būs vēl citi bez "Latvijas Gāzes": Šaubu par gāzes tirgus atvēršanu nav
Pasaulē
Latvija ekonomiskās brīvības reitingā pakāpusies uz 20.vietu (2) Latvija pasaules ekonomiskās brīvības reitingā šogad ir pakāpusies uz 20.vietu no 36.vietas pērn, bet joprojām atpaliek no Igaunijas un Lietuvas.
Draugiem Facebook Twitter Google+