Mobilā versija
-3.0°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
17. jūlijs, 2015
Drukāt

Ar gaļu pildīti cannelloni siera apmetnī

Foto - Ilze LavrinovičaFoto - Ilze Lavrinoviča

Notīra un apcep 1 sakapātu sīpolu un 2 sarīvētus burkānus, masu ievieto traukā. Apcep 600 g maltās gaļas, kam pievienotas garšvielas un mazliet sāls, samaisa kopā ar ceptajiem dārzeņiem. 1 litru konservētu tomātu saspiež ar dakšiņu, izklāj cepamtraukā. Makaronu caurulītes pilda ar gaļas masu un kārto cepamtraukā pāri samīcītajiem tomātiem. Pārlej ar piena mērci, ko gatavo šādi: katliņā izkausē 100 g sviesta, pievieno 2 ēd. k. miltu. Miltus rūpīgi iemaisa sviestā, līdz tie kļūst zeltaini. Lēnām klāt lej pienu un maisa, līdz mērce kļūst krējuma biezumā. Pildītos makaronus cep cepeškrāsnī 180 grādos aptuveni 20 min. Bagātīgi pārkaisa ar rīvētu sieru un brīdi pacep vēl, līdz siers kļuvis zeltaini brūns. Pasniedz ar svaigiem tomātiem.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+