Mobilā versija
-4.0°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
20. oktobris, 2014
Drukāt

Ar gaļu un dārzeņiem pildīts cukīni rudenīgām pusdienām

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs

Pildītie cukini

Sastāvdaļas

(10 porcijas)
• 1 kg cūkas un liellopa maltās gaļas
• 2 kg cukīni
• 100 g burkānu
• 100 g sīpolu
• 300 g rīsu
• Eļļa
• Pipari
• Sāls

Laikam kļūstot vēsākam un drēgnākam, ēdienkartē gribas iekļaut sātīgākus ēdienus nekā vasarā. Bieži vien, izmantojot tādus pašus dārzeņus, ikdienas maltītē var ieviest jaunas nianses.

Sīpolus un burkānus apcep eļļā, sajauc ar malto gaļu un vārītiem rīsiem.

Cukīni sagriež aptuveni 200 g lielos gabalos, izņem sēklotni un pilda sagatavoto gaļas un rīsu masu.

Uzlej majonēzi un cep +170 °C aptuveni 30 minūtes.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+