Mobilā versija
+0.5°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
18. augusts, 2014
Drukāt

Lazanja ar grilētiem un marinētiem dārzeņiem un Mālpils sieru


Foto - Anda KrauzeFoto - Anda Krauze

Nepieciešams
(30 cm garai veidnei)

• 1 paciņa lazanjas plākšņu

• 200 g kabaču

• 200 g baklažānu

• 200 g paprikas

• 200 g tomātu

• 250 g bešamela mērces

• 250 g Mālpils siera

• 50 g pesto

• 150 g olīveļļas

• Sāls, pipari pēc garšas

Gatavošana

Dārzeņus sagriež šķēlēs, apcep uz grilpannas, pievieno pesto, rupji maltus melnos piparus un ļauj 30 minūtes iemarinēties.

Visu – lazanjas plāksnes, grilētos dārzeņus – liek kārtām. Cep +170 °C aptuveni 40 minūtes.

Svaigo sieru sajauc ar sakapātiem pētersīļiem un maurlociņiem, pievieno sāli un piparus un pasniedz kopā ar lazanju.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+