Ar malto gaļu pildīti kāļi
Ar malto gaļu pildīti kāļi
Ar malto gaļu pildīti kāļi

Ar malto gaļu pildīti kāļi
 0

SASTĀVDAĻAS 6 kāļi, 800 g liellopu vai jēra gaļas, 1 sīpols, vārīti rīsi, 3 ēd. k. krējuma, 150 g sviesta, zaļumi, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 27
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Kāļus nomazgā, nomizo, liek verdošā sālsūdenī. Strauji uzvāra, izņem no ūdens un nogriež galus. Ar tējkaroti izgrebj vidu. Tajā pilda maltu jēra vai liellopu gaļu, kam pievienots smalki sagriezts sīpols, vārīti rīsi, sāls un melnie pipari. Kāļiem virsū liek sviesta piciņas. Tos kārto sautējamā traukā, pārlej ar ūdeni vai buljonu un uz mazas uguns sautē, līdz mīksti. Pasniedz ar krējumu un zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.