Mobilā versija
+4.1°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
17. marts, 2014
Drukāt

Ar sēnēm pildīti tomāti

tomati_senes

Nepieciešams

3–4 tomāti, 100 g svaigu baraviku vai šampinjonu, 1 sīpols, 1 ēdamkarote tomātu pastas,
1 ēdamkarote rīvmaizes, 2 ēdamkarotes eļļas, 10 g siera, 1 ķiploka daiviņa, malti melnie pipari, pētersīļu zaļumi un sāls pēc garšas.

Pagatavošana

Tomātiem nogriež cepurītes (aptuveni 1/5 no augļa augstuma), ar tējkaroti izgrebj sēklas un daļu mīkstuma.

Sīpolu smalki sagriež un karstā eļļā viegli apcep, pievieno sasmalcinātas sēnes, ķiploku, pētersīļu zaļumus, tomātu pastu un turpina karsēt.

Masai pievieno rīvmaizi, sāli un piparus.

Pilda tomātos, pārkaisa sarīvētu sieru, apslaka ar eļļu un cep cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes 200 oC temperatūrā.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+