Mobilā versija
+6.1°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
18. oktobris, 2014
Drukāt

Ar vistas gaļu pildīti tomāti

Foto-vk.comFoto-vk.com

Sastāvdaļas – palieli tomāti, vistas fileja, majonēze, garšvielas, siers.

Pagatavošana.

Tomātiem izgrebj viduci.

Sarīvē sieru.

Pannā apcep smalki sagrieztu vistas fileju, pievienojot dažādas garšvielas pēc patikas.

Izgrebtajos tomātos pilda apcepto vistas gaļu, virsū liek kārtīgu majonēzes kārtu un dāsnu sarīvēta siera cepurīti.

Cep 220 grādus sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes, kamēr siers virspusē ir viegli apbrūnējis.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+