Foto-Baiba Buceniece

Arbūza salāti ar tīģergarnelēm
 0

Sastāvdaļas: Arbūzs, tīģergarneles, baltie sparģeļi, apelsīni, salātu maisījums, citrons, sviests vai eļļa, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
Kokteilis
FOTO. Ieva Brante demonstrē lielisku veidu, kā parādīt krāpniekiem viņu īsto vietu
NATO admirālis atklāj, vai ir pazīmes, ka Krievija tuvākajā laikā plāno iebrukt kādā no NATO valstīm 115
Lasīt citas ziņas

Notīrītas tīģergarneles iemarinē svaigi spiestā apelsīnu sulā, kam pievienots sāls, pipari un rīvēta apelsīna miziņa. Patur pāris minūtes un ātri apcep (ne vairāk kā 2 min) uz pannas sviestā vai eļļā. Baltos sparģeļus sagriež tievās strēmelītēs, pievieno citronu sulu, pieber sāli, piparus. Pievieno gabaliņos sagrieztu, no sēklām attīrītu arbūzu un salātu maisījumu ar rukolu. Uz šķīvja kārto salātu un arbūza maisījumu, virsū liek ceptās garneles.

Gatavoja kokteiļbāra “Betty Page”  šefpavārs Gatis Maksimovs