Mobilā versija
+7.0°C
Sarmīte, Tabita
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
5. aprīlis, 2012
Drukāt

Aromātiskā orhada

aromaatiskaa_orhada

Sastāvdaļas. 250 g zemesmandeļu (var izmantot arī parastās mandeles), 250 g cukura, ½ citrona, 1 kanēļa standziņa, 1,7 litri silta ūdens, šķipsniņa malta kanēļa pārkaisīšanai.

 

Kā gatavot?

Ūdenim pievieno citronu, sāli un kanēli, ieber labi samaltas mandeles, rūpīgi samaisa un noliek uz 2 stundām nostāvēties. Pēc tam izkāš caur marli un atdzesē. Pasniedz glāzē ar salmiņu un pārkaisa ar kanēli.

 

 Konsultēja Bērzes pagasta “Lejnieku” saimniece Skaidrīte Bauze.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+