Aromātiskā orhada 0

Sastāvdaļas. 250 g zemesmandeļu (var izmantot arī parastās mandeles), 250 g cukura, ½ citrona, 1 kanēļa standziņa, 1,7 litri silta ūdens, šķipsniņa malta kanēļa pārkaisīšanai.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
Jau rīt Krievijas raķetes var lidot uz jebkuru valsti. Zelenskis par iespējamiem draudiem Eiropai 188
TV24
Šoreiz “šefs” ir pielaidis kolosālu kļūdu. Vai Krievijas elite patiesībā gaida Putina nāvi? 41
Lasīt citas ziņas

Ūdenim pievieno citronu, sāli un kanēli, ieber labi samaltas mandeles, rūpīgi samaisa un noliek uz 2 stundām nostāvēties. Pēc tam izkāš caur marli un atdzesē. Pasniedz glāzē ar salmiņu un pārkaisa ar kanēli.

 

 Konsultēja Bērzes pagasta “Lejnieku” saimniece Skaidrīte Bauze.