Foto – Timurs Subhankulovs

Austrumnieku zupa – asa un ātri pagatavojama 1

Kaut ko karstu, asu, siltu! Jā, to sniedz šī gardā austrumnieku zupa! Vajadzēs buljona kubiņu, garneles, 100 g šampinjonus, 2 mazus čili piparus, 2 puravus, 1 citronu, dažas kabača šķēles, ingvera gabaliņu un zaļos lociņus.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
10 apetīti nomācoši produkti, kas jāēd katru dienu 30
Lasīt citas ziņas

Sākumā buljonā pavāra sagrieztus čili piparus un ingveru, tad pieber kabača gabaliņus, purava ripiņas, sagrieztus zaļos lociņus un šampinjonus, beidzot piespiež citrona sulu. Zaļumi, sāls, melnie maltie pipari – pēc patikas. 


Iesaka žurnāla ‘Mājas Viesis” autore Ilze Vītola

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.