Mobilā versija
+0.4°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
10. februāris, 2014
Drukāt

Austrumnieku zupa – asa un ātri pagatavojama (1)

Foto - Timurs SubhankulovsFoto - Timurs Subhankulovs

Kaut ko karstu, asu, siltu! Jā, to sniedz šī gardā austrumnieku zupa! Vajadzēs buljona kubiņu, garneles, 100 g šampinjonus, 2 mazus čili piparus, 2 puravus, 1 citronu, dažas kabača šķēles, ingvera gabaliņu un zaļos lociņus.

Sākumā buljonā pavāra sagrieztus čili piparus un ingveru, tad pieber kabača gabaliņus, purava ripiņas, sagrieztus zaļos lociņus un šampinjonus, beidzot piespiež citrona sulu. Zaļumi, sāls, melnie maltie pipari – pēc patikas. 


Iesaka žurnāla ‘Mājas Viesis” autore Ilze Vītola

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Pēc receptes noprotams, ka garneles jāapēd atsevišķi 🙂

Draugiem Facebook Twitter Google+