Foto – Anda Krauze

Asais ķirbis ar jūras veltēm un laša vēderiņiem
 0

Sastāvdaļas: (4 porcijas) 500 g ķirbja, 1 burkāns, 1 sīpols, ķiploka daiviņa, 3 – 4 tomāti, 200 g kokosa piena, 2 ēd. k. “Tom Yum” pastas, 12 tīģergarneles, 400 g svaigu laša vēderiņu.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 13
NATO admirālis atklāj, vai ir pazīmes, ka Krievija tuvākajā laikā plāno iebrukt kādā no NATO valstīm
VIDEO. Kāpēc gurķus tin plēvē? Atbilde tevi pārsteigs
Lasīt citas ziņas

Olīveļlā apcep sagrieztu ķiploku, sīpolu un sarīvētu burkānu. Nedaudz pasutina, tad pievieno palielos gabalos sagrieztu ķirbi un uz lēnas uguns sautē. Noblanšē tomātus, noņem miziņu, sagriež nelielos gabaliņos, pievieno dārzeņiem. Kad dārzeņi mīksti, iemaisa “Tom Yam” pastu un liek klāt vidēji lielos gabalos sagrieztus lašu vēderiņus bez ādas. Pasautē 3 – 5 min., tad pievieno kokosa pienu un tīģergarneles. Visu kopā pasautē vēl 3 – 5 min. Liek šķīvjos. Var pasniegt ar rīsiem vai maizi.

Kafejnīcas “Kaķīškalns” recepte