Mobilā versija
-3.3°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
29. maijs, 2014
Drukāt

Ātrā gardā kūka (2)

Foto-andriskozlovskis.lvFoto-andriskozlovskis.lv

Sastāvdaļas: 4 olas, glāze cukura, glāze miltu, rabarberi vai āboli, kanēlis, sēkliņu knaukšķis pēc izjūtas – cik vēlas.

 

Kā gatavot?

Olas sakuļu ar cukuru, pielieku miltus un labi sajaucu. Rabarberus sagriežu šķēlītēs, pievienoju mīklai, turpat ieberu arī sēkliņas. Var likt ābolus, iznāk ļoti garšīgi, taču tad jāpievieno arī kanēlis. Visu labi sajaucu, lieku formā un cepu. Kūku var gatavot ar jebkurām ogām un augļiem, vienīgi kivi neder.

Žurnāla 36,6°C 2011. konkursa uzvarētājas Intas Rečas recepti gardā un skaistā maltītē pārvērtusi Ave Luna šefpavāre Ineta Grēniņa!

 

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. Uz cik grādiem jācep? Un cik ilgi? Ja ievieto recepti tad līdz galam pabeigtu, nē?

  2. jacep ir cepeskrasni? uz cik gradiem un cik ilgi?

Draugiem Facebook Twitter Google+