Mobilā versija
Brīdinājums +2.0°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
13. jūnijs, 2013
Drukāt

Ātrā glazūra
 un parastā glazūra

Foto-Aija GeidaFoto-Aija Geida

Sastāvdaļas: 3 ēdamkarotes keroba pulvera, 3 ēdamkarotes sviesta, 1,5 ēdamkarote pūdercukura, silts ūdens.

 

Kā gatavot?

Sajauc keroba pulveri ar pūder­cukuru un sviestu, izmīca. Tad lēnām lej klāt siltu ūdeni, līdz iegūst masu, kuru ērti uzziest uz kēksiem vai tortes virsmas.

 

 Parastā glazūra

Sastāvdaļas: 125 g sviesta,  275 pūdercukura, 4 ēdamkarotes keroba,  2 ēdamkarotes karsta ūdens.

 

Kā gatavot?

Sviestā iemaisa pūdercukuru, keroba pulveri sajauc ar karstu ūdeni. Tad savieno abus maisījumus un maisa, līdz iegūst vienmērīgas konsistences masu, kas viegli klājama.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+