Mobilā versija
+0.2°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
17. jūlijs, 2015
Drukāt

Ātrā kefīra – kanēļa kūka

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

1 glāze kefīrs

1 glāze cukurs

1 glāze milti

1 glāze manna

250 ml ābolu-brūkleņu ievārījums

3 ēd.k. kanēlis

Pagatavošana
Kefīru sajauc ar cukuru. Pievieno miltus, mannu, ievārījumu un kanēli. Labi samaisa. Cepeškrāsni uzsilda 180 grādu temperatūrā. Formu ietauko. Masu ielej formā un liek cepeškrāsnī un cep 45 minūtes līdz kūka ir brūna un vidus gatavs.

Pasniedz ar brūkleņu ievārījumu.

 

Recepti piedāvā

bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+