Mobilā versija
-1.5°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
25. septembris, 2015
Drukāt

Ātrā plātsmaize (1)

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida
Sastāvdaļas:

• 5 sulīgi āboli

Mīklai

• 100 g mīksta sviesta

• 50 ml skābā krējuma

• Tējkarote cepampulvera

• 175 g kviešu miltu

Pārliešanai

• ½ tējkarotes malta kanēļa

• 100 ml skābā krējuma

• 100 g cukura

• Ola

• Ēdamkarote kviešu miltu

Sajauc visas mīklai paredzētās sastāvdaļas, izmīca un izrullē plānā kārtiņā. Pannā ieklāj cepampapīru, uzliek mīklu.

Ābolus nomizo, sagriež šķēlītēs un kārto uz mīklas. Pārliešanai samaisa olu, krējumu, cukuru un miltus. Uzlej āboliem. Cep līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 50 minūtes. Atdzesē un sagriež gabaliņos.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Sanāca garda 🙂

Draugiem Facebook Twitter Google+