Ātrās siera bulciņas. Karlsons novērtētu! 3

Pildījumam:
pa 50 gr mīksta kazas siera, Čedaras siera un Parmezāna
daži pētersīļa zariņi

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
1. Atdzesētu sviestu sīki sakapā ar nazi. Miltus kopā ar cepamo pulveri, sāli un papriku ieber bļodiņā. Liek klāt sviestu un ar dakšiņu vai nazi sajauc ar miltiem tā, lai iegūtā masa atgādinātu drupatas. Pievieno saldo krējumu un ar lāpstiņu sajauc viendabīgu mīklu. Ja mīkla vēl ir pārāk lipīga, pieberiet vēl nedaudz miltu.

2. Pārkaisa darba virsmu ar miltiem, liek virsū mīklu un izrullē, lai iegūtu taisnstūri aptuveni 25×20 cm.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Sarīvē Parmezānu un Čedaras sieru uz smalkas rīves. Atdzesētu kazas sieru sadrupina. Visu mīklas virsmu vispirms pārkaisa ar kazas sieru, pēc tam ar Čedaras siera un Parmezāna maisījumu. Pārkaisa ar kapātiem pētersīļiem.

4. Mīklu sarullē ne sevišķi stingrā ruletē, sākot ar garāko pusi. Ruleti sagriež 2 cm biezos aplīšos. Tos pārliek ar pannu, kas izklāta ar cepamo papīru un cep cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 220 grādiem, 10-12 minūtes. Pasniedz siltus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.