Ātrās siera bulciņas. Karlsons novērtētu! 3

Pildījumam:
pa 50 gr mīksta kazas siera, Čedaras siera un Parmezāna
daži pētersīļa zariņi

Reklāma
Reklāma
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 13
NATO admirālis atklāj, vai ir pazīmes, ka Krievija tuvākajā laikā plāno iebrukt kādā no NATO valstīm
Kokteilis
FOTO. Ieva Brante demonstrē lielisku veidu, kā parādīt krāpniekiem viņu īsto vietu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
1. Atdzesētu sviestu sīki sakapā ar nazi. Miltus kopā ar cepamo pulveri, sāli un papriku ieber bļodiņā. Liek klāt sviestu un ar dakšiņu vai nazi sajauc ar miltiem tā, lai iegūtā masa atgādinātu drupatas. Pievieno saldo krējumu un ar lāpstiņu sajauc viendabīgu mīklu. Ja mīkla vēl ir pārāk lipīga, pieberiet vēl nedaudz miltu.

2. Pārkaisa darba virsmu ar miltiem, liek virsū mīklu un izrullē, lai iegūtu taisnstūri aptuveni 25×20 cm.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Sarīvē Parmezānu un Čedaras sieru uz smalkas rīves. Atdzesētu kazas sieru sadrupina. Visu mīklas virsmu vispirms pārkaisa ar kazas sieru, pēc tam ar Čedaras siera un Parmezāna maisījumu. Pārkaisa ar kapātiem pētersīļiem.

4. Mīklu sarullē ne sevišķi stingrā ruletē, sākot ar garāko pusi. Ruleti sagriež 2 cm biezos aplīšos. Tos pārliek ar pannu, kas izklāta ar cepamo papīru un cep cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 220 grādiem, 10-12 minūtes. Pasniedz siltus.