Latvijā
Praktiski

Ātri marinētie tomāti un gurķi
0

Foto – Anda Krauze

Nepieciešami

• Mazi vai vidēja lieluma gurķi

• Mazi tomātiņi

• Sīpoli

• Melnie graudu pipari

• Lauru lapas

• Ķiploks


Marinādei (1 l):

• 2 ēdamkarotes cukura

• 1 ēdamkarote sāls

• 12 ēdamkarotes galda etiķa


Pagatavošana

Marinādei uzvāra litru ūdens, vārot pieber sāli un cukuru, pievieno etiķi. Traukam uzliek vāku, lai etiķis neiztvaikotu.

Tīrās 0,5 l burkās katrā ieliek 1 lauru lapu, 1 ķiploka daiviņu un 5–7 piparus.

Nomazgātus gurķus sagriež šķēlēs, sīpolus – ripiņās. Katlā ieber gurķus, tomātus un sīpolus. Apmaisa, uzlej sagatavoto marinādi un vāra aptuveni 10 minūtes. Karstu pilda burkās un aizvāko.

Saistītie raksti
LA.lv
LE
LETA
Latvijā
Virpuļviesulī cietušajā kapsētā Balvu pusē jāatjauno kapella-nojume un zvanu torņa jumts
5 stundas
LA
LA.LV
Latvijā
Pār bortu no prāmja iekritušais vīrietis atrasts miris
6 stundas
LA
LA.LV
Latvijā
Policija izplata paziņojumu pēc kāda “BMW” vadītāja dižošanās soctīklos
6 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

IE
Ināra Egle
Latvijā
LPA nesteidz atbalstīt apriņķus un “paņem pauzi” līdz augusta vidum
3 stundas
LL
LETA, LA.lv
Latvijā
Policijai vēl nav izdevies notvert advokāta Bērziņa slepkavas
2 stundas
JL
Juris Lorencs
Pasaulē
Juris Lorencs: Vēlētāji Ukrainā ir “salikuši visas olas vienā grozā” 1
2 stundas
LE
LETA
Ekonomika
Reiram būs jālemj par mutisku aizrādījumu VID vadītājai Jaunzemei. Ministrija skaidro iemeslus
3 stundas
LE
LETA/LA.LV
Pasaulē
Pēc atteikšanās no cūkgaļas diviem bērnudārziem Vācijā vajadzīga policijas aizsardzība
2 stundas