Mobilā versija
-1.4°C
Alma, Annemarija
Piektdiena, 24. februāris, 2017
28. augusts, 2014
Drukāt

Ātri marinētie tomāti un gurķi


Foto - Anda KrauzeFoto - Anda Krauze

 

• Mazi vai vidēja lieluma gurķi

• Mazi tomātiņi

• Sīpoli

• Melnie graudu pipari

• Lauru lapas

• Ķiploks

Marinādei (1 l):

• 2 ēdamkarotes cukura

• 1 ēdamkarote sāls

• 12 ēdamkarotes galda etiķa

Marinādei uzvāra litru ūdens, vārot pieber sāli un cukuru, pievieno etiķi. Traukam uzliek vāku, lai etiķis neiztvaikotu.

Tīrās 0,5 l burkās katrā ieliek 1 lauru lapu, 1 ķiploka daiviņu un 5–7 piparus.

Nomazgātus gurķus sagriež šķēlēs, sīpolus – ripiņās. Katlā ieber gurķus, tomātus un sīpolus. Apmaisa, uzlej sagatavoto marinādi un vāra aptuveni 10 minūtes. Karstu pilda burkās un aizvāko.

Pievienot komentāru

Dīvainie ieteikumi atklāj deputātu neizglītotību (2)Deputāti nezina ne to, ka skolās ir veselības mācība, ne arī to, kā piešķir Eiropas Savienības fondu naudu
Var beigties traģiski: Latvijā bērnu vidū strauji izplatījusies "nāves spēle" (3)Desmitiem satrauktu vecāku un norūpējušos pedagogu zvanu un e-pasta vēstuļu Latvijas Drošāka interneta centram (Drossinternets.lv) liecina, ka Latvijā strauji izplatījusies suicidālā spēle "Zilais valis".
Draugiem Facebook Twitter Google+