Mobilā versija
+17.0°C
Kristīne, Kristīna, Krista, Kristiāna, Kristiāns
Pirmdiena, 24. jūlijs, 2017
28. augusts, 2014
Drukāt

Ātri marinētie tomāti un gurķi


Foto - Anda KrauzeFoto - Anda Krauze

 

• Mazi vai vidēja lieluma gurķi

• Mazi tomātiņi

• Sīpoli

• Melnie graudu pipari

• Lauru lapas

• Ķiploks

Marinādei (1 l):

• 2 ēdamkarotes cukura

• 1 ēdamkarote sāls

• 12 ēdamkarotes galda etiķa

Marinādei uzvāra litru ūdens, vārot pieber sāli un cukuru, pievieno etiķi. Traukam uzliek vāku, lai etiķis neiztvaikotu.

Tīrās 0,5 l burkās katrā ieliek 1 lauru lapu, 1 ķiploka daiviņu un 5–7 piparus.

Nomazgātus gurķus sagriež šķēlēs, sīpolus – ripiņās. Katlā ieber gurķus, tomātus un sīpolus. Apmaisa, uzlej sagatavoto marinādi un vāra aptuveni 10 minūtes. Karstu pilda burkās un aizvāko.

Pievienot komentāru

Saistībā ar topošo politisko spēku min vairāku zinātnieku un bijušo ministru vārdus (8)Iecerēts, ka nākamajā nedēļā sabiedrībai varētu tikt piedāvāts kādas kustības manifests, savukārt vēlāk, vasaras beigās, varētu tikt dibināta partija.
Raidījums: Āboltiņa nākotnē vēlas kļūt par vēstnieci (13)Partijas "Vienotība" Saeimas frakcijas vadītāja Solvita Āboltiņa nākotnē vēlas kļūt par vēstnieci, šovakar vēstīja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Panorāma".
Draugiem Facebook Twitter Google+