Mobilā versija
-2.7°C
Lidija, Lida
Pirmdiena, 16. janvāris, 2017
28. augusts, 2014
Drukāt

Ātri marinētie tomāti un gurķi


Foto - Anda KrauzeFoto - Anda Krauze

 

• Mazi vai vidēja lieluma gurķi

• Mazi tomātiņi

• Sīpoli

• Melnie graudu pipari

• Lauru lapas

• Ķiploks

Marinādei (1 l):

• 2 ēdamkarotes cukura

• 1 ēdamkarote sāls

• 12 ēdamkarotes galda etiķa

Marinādei uzvāra litru ūdens, vārot pieber sāli un cukuru, pievieno etiķi. Traukam uzliek vāku, lai etiķis neiztvaikotu.

Tīrās 0,5 l burkās katrā ieliek 1 lauru lapu, 1 ķiploka daiviņu un 5–7 piparus.

Nomazgātus gurķus sagriež šķēlēs, sīpolus – ripiņās. Katlā ieber gurķus, tomātus un sīpolus. Apmaisa, uzlej sagatavoto marinādi un vāra aptuveni 10 minūtes. Karstu pilda burkās un aizvāko.

Pievienot komentāru

Vecāku nevērība dārgi maksā: mamma pati aplej zīdaini ar karstu tēju (3)Pagājušā diennaktī slimnīcās nogādāti četri bērni ar ķermeņa apdegumiem, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamā medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.
Saimniecībā notika pat EK mācības: PVD neizpratnē par nelaimi Krimuldā (6)Pagaidām nav zināms, kāpēc Āfrikas cūku mēris (ĀCM) skāris cūku novietni “Rukas” Krimuldas novada Krimuldas pagastā, kurā bija 5023 dzīvnieki, šorīt intervijā
Draugiem Facebook Twitter Google+