Mobilā versija
Brīdinājums +11.0°C
Rodrigo, Rauls
Pirmdiena, 25. septembris, 2017
28. augusts, 2014
Drukāt

Ātri marinētie tomāti un gurķi


Foto - Anda KrauzeFoto - Anda Krauze

 

• Mazi vai vidēja lieluma gurķi

• Mazi tomātiņi

• Sīpoli

• Melnie graudu pipari

• Lauru lapas

• Ķiploks

Marinādei (1 l):

• 2 ēdamkarotes cukura

• 1 ēdamkarote sāls

• 12 ēdamkarotes galda etiķa

Marinādei uzvāra litru ūdens, vārot pieber sāli un cukuru, pievieno etiķi. Traukam uzliek vāku, lai etiķis neiztvaikotu.

Tīrās 0,5 l burkās katrā ieliek 1 lauru lapu, 1 ķiploka daiviņu un 5–7 piparus.

Nomazgātus gurķus sagriež šķēlēs, sīpolus – ripiņās. Katlā ieber gurķus, tomātus un sīpolus. Apmaisa, uzlej sagatavoto marinādi un vāra aptuveni 10 minūtes. Karstu pilda burkās un aizvāko.

Pievienot komentāru

Jānis Rukšāns politikas vietā izvēlējās puķu dobes"Ir reizes, kad naktī nevaru aizmigt – jādomā par to, ka pie mums tik daudz kas ir izcūkots," saka Jānis Rukšāns, viens no Latvijas Tautas frontes (LTF) dibinātājiem.
Dīķī noslīcis cilvēksVakar dīķī Maltas pagastā, Rēzeknes novadā, noslīcis cilvēks.
Draugiem Facebook Twitter Google+