Mobilā versija
+7.0°C
Sarmīte, Tabita
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
10. septembris, 2012
Drukāt

Ātri sālītie gurķi

Foto-Anda KrauzeFoto-Anda Krauze

Sastāvdaļas: apmēram 1,5 kg gurķu, 2 – 3 ēdamkarotes sāls,  pēc vajadzības: cukurs, ķiploki, dilles.

 

 

Kā gatavot?

Nelieliem gurķīšiem nogriež galus un ieliek plastmasas maisiņā. Uzber sāli, cukuru, sagrieztas dilles un sasmalcinātas ķiploku daiviņas. Maisiņam aizsien galu un ieliek ledusskapī, ik pa brītiņam izņem un sakrata, lai gurķi ar garšvielām labāk savelkas. Pēc dažām stundām tie jau ir gatavi, izņem un sagriež šķēlītēs.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+