Mobilā versija
-4.3°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Otrdiena, 6. decembris, 2016
29. jūlijs, 2014
Drukāt

Ātrie spināti

Foto-Valda MadalāneFoto-Valda Madalāne

Sastāvdaļas  (4 porcijas)
: 500 g spinātu, 2 saišķīši pētersīļu, 1 saišķītis bazilika, 1 saišķītis koriandra, 50 ml ābolu etiķa, pēc vajadzības: sāls, malti melnie pipari, citrona šķēlītes.

 

Kā gatavot?

Visus zaļumus liek verdošā ūdenī un vāra divas minūtes. Nokāš, notecina un kārto šķīvī. Uzkaisa sāli un piparus, apslaka ar etiķi un rotā ar citrona šķēlītēm. Izmanto kā piedevu.

 

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+