Mobilā versija
+4.7°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
11. jūnijs, 2015
Drukāt

Atspirdzinošs zemeņu mohito. Lielisks arī “bērnu variantā”! (1)

Foto - FotoliaFoto - Fotolia
Sastāvdaļas

12 lieli laimi, sagriezti četrās daļās
20 lielas piparmētru lapas
7-8 vidēja lieluma zemenes
3/4 tases līdz 1 tase cukura
Ledus
1 litrs gāzētas limonādes

Pagatavošana

Piestiņā liek piparmētru lapas, zemenes un cukuru. Lietojot stampiņu ar garu rokturi vai koka karoti mīca visas sastāvdaļas, kamēr piparmētru lapas un zemes ir pilnībā saspaidītas un laima sula – izspiesta.

Pievieno ledu un limonādi, pasniedz nekavējoties.

Visu minēto var paveikt jau iepriekš, izņemot ledus un limonādes pievienošanu – tas jādara uzreiz pirms pasniegšanas.

Lai pagatavotu alkoholisko variantu, pievieno aptuveni 200 gramus gaišā ruma vai ielej rumu glāzēs pirms zemeņu maisījuma ieliešanas.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. izlasi vēlreiz, ko uzrakstīji

Draugiem Facebook Twitter Google+