Dainis Bušmanis

Aukstā burkānu zupa 0

Ik gadu vasaras sākumā, kad Dailes teātrī beidzas izrāžu sezona, durvis ver kafejnīcas “Epikūra dārzs” āra terase. Te apmeklētāji var ne tikai ieturēt maltīti, bet nedēļas nogalēs arī baudīt dažādus koncertus. Pasākumu laikā arī maltīte tiek gatavota uz āra plīts, kas izveidota uz veca “Volvo” bāzes.

Reklāma
Reklāma

Aukstā burkānu zupa

Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm 24
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 21
Kāpēc apklusis Krievijas tirāns? Pēc prezidenta vēlēšanām pazudis Putins
Lasīt citas ziņas

SASTĀVDAĻAS (vienai porcijai) 200 g svaigi spiestas burkānu sulas, 1 avokado, 1 tējk. citrona sulas, olīveļļa, sāls, pipari.

KĀ GATAVOT? Svaigi spiestu burkānu sulu lej blenderī, klāt liek notīrītu, sagrieztu avokado, sāli, piparus, citrona sulu, mazliet olīveļļas. Sablenderē, lej šķīvī. Dekorē ar zaļumiem, šoreiz ar svaigām biešu lapiņām. Šī zupa garšos arī svaigēdājiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.