Mobilā versija
+0.2°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
9. jūlijs, 2015
Drukāt

Aukstā gurķu zupa. Pagatavo jau šodien!

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs
Sastāvdaļas:

Svaigi lauka gurķi, grieķu jogurts, olas, bazilika lapiņas, dilles, sīpolloki, puravs, sāls, malti melnie pipari, citrons.

KĀ GATAVOT?

Gurķus nomizo, sagriež gabaliņos un liek blenderī. Pievieno dažas bazilika lapiņas, dilles, sīpollokus, sāli, maltus melnos piparus, mazliet citrona sulas un visu sablenderē. Pievieno grieķu jogurtu (uz 1 porciju – 2 ēd. k.) un zupu ar blenderi viegli uzkuļ. Lej šķīvī, pārkaisa ar smalki sakapātu cieti vārītu olu, svaigu gurķi un puravu. Rotā ar dillēm, piparmētru lapiņām un purava ripiņām.

 

Gatavoja viesnīcas “Justus” restorāna šefpavāre ELĪNA SALIŅA

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+