Mobilā versija
Brīdinājums -2.3°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
11. maijs, 2014
Drukāt

Aukstā tomātu zupa ar kazas sieru

Receptes106_VS

Sastāvdaļas: Svaigi vai savā sulā konservēti tomāti, bezpiedevu jogurts, kazas siers, svaigi gurķi, zemenes, svaigs baziliks, balzametiķis, sāls, pipari.

 

 

Kā gatavot?

Zemenes, gurķus un blanšētus tomātus bez miziņas sagriež mazos kubiņos vai sablenderē un sajauc ar jogurtu. Pievieno sāli, piparus, nedaudz balzametiķa un kapātu baziliku. Vidū liek kazas siera bumbiņu. Rotā ar zemenēm un svaiga bazilika lapiņām.

 

Gatavoja kafejnīcas “Illy” pavārs Valdis Matvejs.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+