Mobilā versija
Brīdinājums +2.0°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Trešdiena, 7. decembris, 2016
18. maijs, 2012
Drukāt

Aukstā zupa ar dārzeņiem un grauzdiņiem
 (1)

siers_021

Sastāvdaļas: 300 g kefīra, 2 ēdamkarotes biezpiena, 50 g kūpināta šķiņķa, 1/2 gurķa, gabaliņš paprikas, selerijas kāts, 1/2 olas, pētersīļu zaļumi, dilles, gārsu lapas, citrona miziņa, rupjmaizes grauzdiņi, garšvielas, ķiploka daiviņas, sāls.

 

Kā gatavot?

Kefīru kopā ar biezpienu, citrona miziņu un zaļumiem sablendē. Svaigos gurķus sagriež salmiņos, papriku un selerijas kātus applaucē un sagriež salmiņos. Dārzeņus liek kefīrā, samaisa. Kūpināto šķiņķi apcep un liek porciju šķīvī pirms pasniegšanas kopā ar olas pusīti. Zupas garšas uzlabošanai pievieno garšvielas. Rupjmaizes grauzdiņus sagriež un apcep, ieberž ar sāli un ķiplokiem. Kārto šķīvī, var pasniegt atsevišķi.

 

 Recepte – Skrundas arodvidusskolas skolotāja, arī godu saimniece Gunta Stepanova

 

 

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. NU UN TAD !…ÄÄSTEPANOVA + DAMPIKKUNGS !…ÄÄ

    …TOTIES , ESAT PAZAUDEJUSI , KAUT KO , PATIESAM , LOTI VERTIGU !

    AR KO ARI APSVEICAM !

Draugiem Facebook Twitter Google+