Mobilā versija
+5.0°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
23. jūlijs, 2014
Drukāt

Aukstā zupa ar kefīru un kazas sieru

Foto - www.bonappetit.lvFoto - www.bonappetit.lv

Pagatavošanas laiks: apm. 30 min. Porcijas: 4-6

Sastāvdaļas

1 kg kartupeli

150g kazas siers

1 sīpols

1 selerijas kāts

2 ēd.k. baltvīna etiķis

1 ēd.k. angļu sinepes

3 ēd.k. krējums

pētersīļi

zaļie loki

sāls, pipari

Pagatavošana

Kartupeļus notīrīt un novārīt sālsūdenī līdz gatavībai. Ūdeni noliet, kartupeļus atdzesēt, sagriezt palielos kubiņos. Pievienot smalki sakapātus pētersīļus un zaļos lokus.
Nelielā bļodā sajaukt sinepes, etiķi un krējumu. Mērci pārliet kartupeļiem un uzmanīgi samaisīt.
Kazas sieru sadrupināt mazos gabalos un iemaisīt salātos. Pēc garšas pievinot sāli un svaigi maltus piparus.

Recepti piedāvā

bon_apetit_500

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+