Mobilā versija
-2.2°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
6. jūlijs, 2015
Drukāt

Aukstā zupa ar zilo sieru un ceptu bekonu

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs
Sastāvdaļas:

Bezpiedevu jogurts, kefīrs vai rūgušpiens, salātu lapas, svaigs gurķis, redīsi, dilles, sinepes, Rokforas vai "Trikātas" zilais siers, bekons, maltie melnie pipari, sāls.

KĀ GATAVOT?

Bļodā lej bezpiedevu jogurtu, pievieno sagrieztas salātu lapas, sakapātu svaigu gurķi, redīsus un dilles. Visu samaisa. Ja zupa pārāk bieza, atšķaida ar kefīru vai rūgušpienu. Pēc garšas pievieno sāli un melnos maltos piparus. Ja vēlas, lai zupa pikantāka, pieliek sinepes. Pirms pasniegšanas iedrupina Rokforas vai “Trikātas” zilo sieru, vidiņā ieliek apcepta bekona šķēlītes.

 

Gatavoja Skrundas profesionālās vidusskolas skolotāja, pieredzējusi pārtikas tehnoloģe un godu saimniece GUNTA STEPANOVA

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+