Foto – Valdis Semjonovs

Aukstā zupa ar zilo sieru un ceptu bekonu 0

KĀ GATAVOT?

Bļodā lej bezpiedevu jogurtu, pievieno sagrieztas salātu lapas, sakapātu svaigu gurķi, redīsus un dilles. Visu samaisa. Ja zupa pārāk bieza, atšķaida ar kefīru vai rūgušpienu. Pēc garšas pievieno sāli un melnos maltos piparus. Ja vēlas, lai zupa pikantāka, pieliek sinepes. Pirms pasniegšanas iedrupina Rokforas vai “Trikātas” zilo sieru, vidiņā ieliek apcepta bekona šķēlītes.

Reklāma
Reklāma
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 13
NATO admirālis atklāj, vai ir pazīmes, ka Krievija tuvākajā laikā plāno iebrukt kādā no NATO valstīm
Kokteilis
FOTO. Ieva Brante demonstrē lielisku veidu, kā parādīt krāpniekiem viņu īsto vietu
Lasīt citas ziņas

Gatavoja Skrundas profesionālās vidusskolas skolotāja, pieredzējusi pārtikas tehnoloģe un godu saimniece GUNTA STEPANOVA