Foto – Aija Geida

Aukstais rabarberu deserts ar karameļu garšu 0

Rabarberus nomazgā, sagriež plānās šķēlītēs, ieber katlā, uzlej pāris ēdamkarošu ūdens, uzliek vāku un sutina uz mazas uguns, līdz tie mīksti. Atdzesē un sablendē kopā ar medu.
Saldo krējumu un tumšo karamelizēto cukuru saputo stingrās putās. Ļauj stundu ledusskapja saldētavā sastingt, bet lai neveidojas ledus kristāli. Ar saldējuma karoti veido apaļas bumbas, kārto deserta traukā un pārlej ar rabarberu mērci. Dekorē ar plāni sagrieztām rabarberu šķēlītēm.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.