Auzu pārslas ar avenēm 
un putukrējumu
 0

Sastāvdaļas. 50 g ātri vārāmo auzu pārslu, 300 g aveņu (var izmantot zemenes, kazenes, svaigus augļus), 1 glāze piena, 200 ml saldā krējuma, cukurs pēc garšas, kļavu sīrups.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 107
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Lasīt citas ziņas

Auzu pārslas uzbriedina vārītā pienā, pievieno cukuru un avenes. Ja pārslas šķiet par sausām, pielej vēl pienu. Ēdienu kārto stikla traukā, virs pārslām liekot putukrējumu un avenes. Pārlej kļavu sīrupu. Var izmantot arī zemeņu un piparmētru salsu (svaigas piparmētru lapas sakapā ar zemenēm).

 

Index Cafe” pavāre Astrīda Čeppe.

 

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.