Mobilā versija
+4.1°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
3. oktobris, 2014
Drukāt

Auzu pārslu putra ar smiltsērkšķu, ābolu-rozmarīna ievārījumu un cukurotiem lazdu riekstiem

Foto - FotoliaFoto - Fotolia

Sastāvdaļas:
100 gr auzu pārslas
300 gr piens
50 gr sviests
30 gr cukurs
5 gr sāls
150 gr smiltsērkšķi
100 gr āboli
40 gr lazdu rieksti
1 zariņš rozmarīna

Pagatavošana 2 personām:
Verdošā ūdenī ieber auzu pārslas, pievieno cukuru un sāli un pienu, vāra līdz gatava.
Smiltsērkšķus savāra ar cukuru, izberž caur sietu, lej katlā, pievieno nomizotus un nelielos kubos sagrieztus ābolus, smalki sakapātu rozmarīnu, vāra līdz gatavs. Uz pannas uzber cukuru, izkausē, pievieno grauzdētus lazdu riekstus.
Liek putru šķīvī, virsū liek ievārījumu un sadauzītus lazdu riekstus.

Ieteikums:
Ja putra paliek pāri, var vakariņās uzcept kroketes. Pievieno olu, miltus un cep.

Recepteno restorāna “Neiburgs” šefpavāra Tomasa Godiņa

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+