Mobilā versija
Brīdinājums -0.4°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
12. jūlijs, 2014
Drukāt

Avokado mērcīte ar zaļumiem un ķiploku

Foto-babuskini-receptiFoto-babuskini-recepti

Šo mērcīti ir ļoti viegli pagatavot, un tā lieliski der pie zivīm, garnelēm un baltās gaļas.

Sastāvdaļas – 1 nogatavojies avokado, 2 ēdamkarotes skābā krējuma, svaigas dilles un pētersīļi, 1-2 ķiploka daiviņas, sāls un malti melnie pipari pēc garšas.

Pagatavošana.
Pārgriezt avokado gareniski uz pusēm, izņemt kauliņu un ar karoti izgrebt visu mīkstumu. Diļļu un pētersīļu zaļumus smalki sagriezt. Avokado mīkstumu ielikt blenderī, pievienot sagrieztos zaļumus, krējumu, ķiploka daiviņas, sāli un piparus un visu kārtīgi sasmalcināt.

Avokado mērcīte ir gatava. Labu apetīti!
Recepte no babuskini-recepti.ru

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+