Mobilā versija
-0.5°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
3. aprīlis, 2014
Drukāt

Avokado un bumbieru kūka. Neparasta “Aikāgaršo” recepte

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Pagatavošana laiks: 15 minūtes + 2 stundas saldētavā
Porcija: 8 cilvēkiem

Nepieciešams

Biskvītam
Lobītas ķirbju sēklas – 50 g
Zaļās pistācijas – 50 g
Indijas rieksti – 100 g
Dzeltenās rozīnes – 200 g

Krēmam un kūkai
Kivi – 4 gab.
Avokado – 4 gab.
Bumbieri – 4 gab.
Medus – 2 ēdamk.
Laims – 1 gab.

Dekoram
Svaigas vai saldētas ogas pēc izvēles – 250 g

Pagatavošana

1. Gatavo biskvītu – sablenderē vai samal riekstus, ķirbju sēklas, pievieno rozīnes, turpini malt līdz izveidojās ķepīga masa;
2. Ņem tortes formu 22 cm diametrā un ieklāj cepamo papīru;
3. Liec sablenderēto masu veidnē, veido kūkas pamatu;
4. Notīri kivi un sagriez plānās šķēlītēs, kārto pa virsu biskvītam;
5. Gatavo krēmu – notīri bumbierus un avokado, sablenderē ar medu un laima sulu;
6. Lej kūkas formā un liec saldētavā uz 2 stundām, lai krēms atdziest un kļūst līdzīgs saldējumam;
7. Kūku pasniedz ar svaigām vai saldētām ogām.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+