Mobilā versija
Brīdinājums +1.6°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
20. janvāris, 2015
Drukāt

Garneļu uzkoda

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

125g garneles

100g krējums

100g majonēze

25g smalki sakapāti pētersīļi

25 g dilles

1 tējk. smalki sarīvēta citrona miziņa

2 tējk. svaigi spiesta citrona sula

sāls, svaigi malti pipari pēc garšas

krekeri vai maizes grauzdiņi pasneigšanai

Pagatavošana

Lielā katlā uzvārūt garneles sālsūdenī ar dillēm. Garneles atdzesēt un smalki sagriezt.

Garneles sajaukt ar krējumu, majonēzi un pētersīļiem. Pievienot citrona sulu un citrona miziņu, sāli un piparus pēc garšas. Pasneigt atdzesētu ar krekeriem vai maizes grauzdiņiem.

Recepti piedāvā

bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+