Mobilā versija
+5.9°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
27. jūnijs, 2015
Drukāt

Baklažānu sendviči (2)

baklazani-ar-galu.png

Sastāvdaļas – 150 g svaiga cauraudzīša, 2 vidēji tomāti, 100 g cieta siera, vidējs cukini, augu eļļa cepšanai.

Pagatavošana.

Sieru sarīvē uz rīves un sadala divās daļās.

Cukini nomazgā un sagriež cm biezās šķēlēs visā garumā. Katru šķēli gareniski pārgriež uz pusēm.

Cepamo pannu ietauko, sarindo pusi no sagrieztajām cukini šķēlēm, virsū uzliek pusi no rīvētā siera.

Cauraudzīti sagriež nelielos gabaliņos un sausā pannā apcep apmēram 2 minūtes.

Tomātus sagriež ripiņās.

Uz cepamajā pannā saliktajiem cukini uz siera liek apcepto gaļiņu, virsū – tomāta ripiņas. Virsū liek otru pusi cukini šķēlītēm, pārkaisa ar rīvēto sieru.

Cep 200 grādus karstā cepeškrāsnī 7 minūtes.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. kápéc nevar normáli sacít sviestmaize,nevis sendvics? Sendvich ir anglu valodá.Un nozímé sviestmaize. Tá lúk.

  2. A kur baklažāns?
    – Foto jau redzams, ka cukini.

Draugiem Facebook Twitter Google+