Mobilā versija
+4.9°C
Guna, Judīte
Piektdiena, 9. decembris, 2016
24. jūlijs, 2014
Drukāt

Baltā zivs ķīniešu gaumē

Foto - lariall.ruFoto - lariall.ru

Nepieciešams

2 porcijām:
2 jūras asara filejas vai cita baltā zivs
1 sarkanais vai zaļais čili pipars, sīki sakapāts
1 tējkarote svaiga ingvera
2 tējkarotes saulespuķu eļļas
1 tējkarote sezama eļļas
2 daiviņas ķiploka, plāni sagriezta
2 tējkarote sojas mērces
300 g zaļo kāpostu, sīki sagrieztu

Pagatavošana

Apsmērē zivi ar čili, ingveru un nedaudz sāls.

Uz pannas piecas minūtes karsē sasmalcinātus kāpostus.

Pa virsu liek zivs filejas un gatavo vēl 5 minūtes, līdz gatavas.

Tikmēr uz mazas pannas lej eļļu, pievieno ķiplokus un maisot ātri uzkarsē.

Pirms pasniegšanas kāpostus un zivi liek uz šķīvjiem, pārslaka katru ar vienu tējkaroti sojas eļļas un tad aplej ar ķiploku sviestu.

Recepte no lariall.ru

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+