Mobilā versija
+0.2°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
11. jūlijs, 2014
Drukāt

Baltās šokolādes krēms
 ar zemenēm

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida

Nepieciešams

– 500 g svaigu zemeņu

– 200 g pilnpiena biezpiena

–  200 g baltās šokolādes

– 200 ml saldā krējuma

– ēdamkarote brūnā cukura

– ēdamkarote citrona sulas

– ēdamkarote kakao pulvera

Pagatavošana

Zemenes sagriež kubiciņos. Ūdens peldē izšķīdina balto šokolādi, biezpienu izmaļ cauri gaļas mašīnai un iemaisa balto šokolādi biezpiena masā. Stingrās putās saputo saldo krējumu kopā ar brūno cukuru un iecilā biezpiena masā. Masu sadala divās daļās – vienā no tām iemaisa kakao pulveri. Ar konditorejas šļirci skaisti kārto krēma kārtas – vienu gaišo, tad zemenes, pēc tam tumšo utt. Rotā ar svaigām zemenēm.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+