Mobilā versija
-2.4°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
21. jūnijs, 2014
Drukāt

Baltvīnā bez sāls marinēta maiga cepamgaļa

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Nepieciešams
1 kg cūkgaļas kakla karbonādes
100 ml sausā baltvīna (sarkanvīnā marinēta gaļa būs tumšāka)
Lociņi, dilles, pētersīļi, kinza, baziliks

Pagatavošana
Gaļu sagriež aptuveni 3 cm biezos gabalos.
Zaļumus sakapā.
Gaļu un zaļumus liek lielā traukā, pielej vīnu, ar rokām kārtīgi izmīca.
Sāli uzreiz klāt neliek!
2-3 stundas marinē.
Liek cepties, kad gaļa jau gandrīz gatava, uzber vēl zaļumus un sāli.
Kad gaļa gatava, to ieber katlā, pieber vēl zaļumus un sāli.
Nosedz ar vāku un patur vēl 10 minūtes.
Šādi pagatavots šašliks būs īpaši maigs un sulīgs

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+