Foto – Shutterstock

Baltvīnā bez sāls marinēta maiga cepamgaļa 0

Nepieciešams
1 kg cūkgaļas kakla karbonādes
100 ml sausā baltvīna (sarkanvīnā marinēta gaļa būs tumšāka)
Lociņi, dilles, pētersīļi, kinza, baziliks

Reklāma
Reklāma
Notriektā tautumeita 6
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Gaļu sagriež aptuveni 3 cm biezos gabalos.
Zaļumus sakapā.
Gaļu un zaļumus liek lielā traukā, pielej vīnu, ar rokām kārtīgi izmīca.
Sāli uzreiz klāt neliek!
2-3 stundas marinē.
Liek cepties, kad gaļa jau gandrīz gatava, uzber vēl zaļumus un sāli.
Kad gaļa gatava, to ieber katlā, pieber vēl zaļumus un sāli.
Nosedz ar vāku un patur vēl 10 minūtes.
Šādi pagatavots šašliks būs īpaši maigs un sulīgs

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.