Mobilā versija
+5.2°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
15. decembris, 2014
Drukāt

Baltvīnā sautēti kāposti

Lido Publicitātes fotoLido Publicitātes foto

Uzkarsē pannu un izkausē vienu ēdamkaroti zosu tauku. Kad tauki uzkarsēti pannā, ber vienu lielu smalki sagrieztu sīpolu un vienu plānās šķēlītēs sagrieztu lielu ābolu bez mizas. Cep līdz āboli sāk karamelizēties un sīpoli apbrūnēt, pievieno 180ml baltvīnu no Reinas ielejas (Vācija), kas Latvijā vairāk pazīstams kā Rīslings. Nedaudz iztvaicē alkoholu un visu masu pārlej sautējamā katlā. Tajā masai pievieno 0.5 kg skābētu kāpostu, šķipsniņu sāls, tējkaroti cukura, lauru lapu, divas krustnagliņas, apmaisa un sautē ar vāku līdz kāposti paliek mīksti. Servē uz pusdienu šķīvja, to pirms servēšanas dekorējot ar maltu papriku. Pasniedz pie cūkgaļas vai liellopa gaļas cepeša.

 

Recepte no “Lido”

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+