Mobilā versija
-2.2°C
Baiba, Barbara, Barba
Sestdiena, 3. decembris, 2016
8. jūnijs, 2014
Drukāt

Baltvīnā vārīts ābols ar zemeņu mērci (2)

KamadenaKM001

 Sastāvdaļas. Kārtainā mīkla bez rauga, ābols, plombīra saldējums.

Mērcei: saldētas zemenes, cukurs.

 

Kā gatavot?

No kārtainās mīklas izgriež taisnstūri, nogriež maliņas. Pamatnes malas apsmērē ar ūdeni, uzloka maliņas, veidojot groziņu. Ābolam izņem serdi, nomizo. Lēnām, lai neizjūk, vāra baltvīnā, kam pievienots nedaudz cukura. Zemenes atkausē, sablenderē ar cukuru. Ābolu liek kārtainās mīklas groziņā, pāri lej zemeņu mērci, virsū – plombīra saldējuma bumbu. Pārkaisa ar pūdercukuru, rotā ar fizāli un piparmētru lapiņām.

 

Gatavoja restorāna “Kamadena” šefpavārs Pauls Kišuro.

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. Liekas ka Latvieshi neveelas pilnveidiigu un veertiigu uzturu. Visa shii murga vietaa ieteiktu peec treninja Gym :
    – nograuzt svaigu aabolu;
    – apeest saujinju zemenes;
    – relakseeties ar glaazi Chardonnay
    Tad:
    – Jauks sex ar draudzeni;
    – labi izguleeties;
    – radosh darbs naakoshajaa dienaa (ir daudzas radoshas prfesijas…):
    Tad:
    – doties uz Gym – iesaku padomaat par CrossFit treninju;
    Tad: TO VISU ATKAARTOT!!!
    Un: NEEST PAARKULINIEREETUS MEESLUS!!!

  2. ha, ha ,kauns pavāram 🙂 nekas nav sacīts par kārtainās mīklas cepšanu 🙂

Draugiem Facebook Twitter Google+