Mobilā versija
+1.7°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
14. jūlijs, 2014
Drukāt

Banāni ar biezpienu un jogurtu

Foto - domohozyajka.comFoto - domohozyajka.com

Sastāvdaļas

5 gatavi banāni

100 g nesalda jogurta

200 g biezpiena ar zemu tauku saturu

1 ola

20 g dabiskā medus

Pagatavošana

1. Notīra banānus, sagriež, kā vēlas, un izklāj formā.

2. Samaisa biezpienu ar olām, jogurtu, līdz veidojas gaisīga masa, ar to pārklāj formā ieliktus banānus. Cep 180 grādos aptuveni 20 minūtes. Tā kā ēdiens tiks termiski apstrādāts, medu pievieno pirms pasniegšanas. Medus vietā var izmantot arī brūno cukuru.

Recepte no domohozyajka.com

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+