Mobilā versija
+5.9°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
20. decembris, 2014
Drukāt

Banānu mafini

Foto-say7.infoFoto-say7.info

Šajā receptē ir svarīgi izmantot ļoti gatavus banānus, kurus ir viegli saspaidīt. Mafini iznāk aromātiski, maigi un ļoti garšīgi.

Sastāvdaļas – 2 ļoti gatavi banāni, 100 g sviesta vai margarīna, 150 g cukura, 2 olas, 2 tējkarotes cepamā pulvera, 250 g miltu.

Pagatavošana.

Banānus nomizo un saspaida ar dakšiņu putriņā.

Citā traukā sviestu kārtīgi samaisa ar cukuru, pievieno olas un visu samaisa.

Pievieno saspaidītos banānus, visu samaisa.

Beigās pievieno cepamo pulveri un miltus, visu labi samaisa viendabīgā masā.

Mīklu liek ietaukotās mafinu formiņās un cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 15 – 20 minūtes.

Rotā pēc vēlmēm.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+